Bokens dag 2020 Tillgänglig 14/10 - 14/11

Plats: Almedalsbiblioteket, Digitalt
När: onsdag 14 oktober kl. 09:00 - lördag 14 november kl. 00:00
Hemsida: https://www.youtube.com/watch?v=lh_FUwmOG94

Från den 14 oktober kan du digitalt ta del av årets tre författare som presenterar sina nyutkomna böcker.

Länken till filmen hittar ni här ovanför.

Peter Fröberg Idling samtalar med folklivsprofessor Ulf Palmenfelt om sin gotlandsskräckroman "Nidamörkur".

Karin Smirnoff i samtal med freelance-litteraturredaktör Klara Waldenström om Smirnoffs romantrilogi om den kärva, hemvändande Janna Kippo, vars tredje del, "Sen for jag hem", kom i år.

Magnus Carlson, sångare bland annat i Weeping Willows, har ett stort miljöengagemang och har tillsammans med Johanna Stål, journalist och föreläsare i hållbarhetsfrågor, gjort en personlig och faktatät bok om att ställa om sitt liv "En annan framtid - Magnus Carlsons hållbarhetsresa".

Alla samtal är modererade av Katarina Peterson på Almedalsbiblioteket och inspelade av Jonathan Carlsson på ABF Gotland.

Bokens dag är i år ett samarbete mellan ABF Gotland, Almedalsbiblioteket/Biblioteken på Gotland, Bokhandeln Wessman & Pettersson, Clarion Wisby Hotel och Länsbiblioteket på Gotland.

Karin_Smirnoff.jpg Magnus Carlson solo.jpg Peter Fröberg Idling+Jonte.jpg